Loader
 

Kompetencer ▾

Fra grafisk design og lay-out over copywriting til konceptudvikling, markedsføring og kommunikationsstrategi

Jeg arbejder med stort set alt indenfor kreativ kommunikation, copywriting, grafisk design og markedsføring. Store og små opgaver. Vidtløftig idéudvikling, tekstarbejde, grafisk konceptualisering, lay-out, historiefortælling, fotografering, videoredigering og meget, meget mere.

Kan man fodre svin med grafiske designere? Og er det godt at være dum?

Nogle gange er det godt at være dum. Så kan man nemlig stille de rette spørgsmål. I kender jeres organisation, jeres budskaber og jeres produkter ud og ind. Man kommer hurtigt til at sidde fast i den samme rille i forhold til kommunikationen. Jeg kommer med friske øjne og et friskt mindset og kan stille de dumme spørgsmål. Dem, som er indlysende for jer selv.

Når man får en god idé, er man aldrig i tvivl

Kreativ kommunikation er at skabe liv omkring produkter og budskaber. Det er den blanke side, der inviterer med uanede muligheder. Den endnu hvide skærm, det tomme glas. Dåsen uden etiket, facaden uden skilte. Produktet uden navn. Jeg elsker processen og boltrer mig hjemmevant i hele feltet mellem grafisk design og markedsføring og elsker at skabe liv omkring produkter og serviceydelser.

Macintosh
18

Macs senere …

a
22

års erfaring

Kaffe Graficus
7665

kopper kaffe fortæret

Graficus Lyn
100

% engagement. Altid!

Hjemmesider / web-design

Hjemmeside til Korinth Rørfabrik.

Kravsspecifikation, struktur, foto, tekst, design og programmering i WordPress.

LÆS MERE