Loader
 

Kompetencer

Visuel identitet, grafisk design og markedsføring

Visuel identitet, grafisk identitet, corporate identity. Kært barn har mange navne. Den visuelle identitet understøtter din virksomheds eller din organisations produkter eller ydelser med et visuelt værdigrundlag. Dine kunder og interessenter opfanger signalværdien i den visuelle identitet helt uden at tænke over det og uden at forholde sig bevidst til det. Blandt andet derfor er den så vigtig. Det ensartede grafiske udtryk fortæller meget om virksomheden. Derfor er det vigtigt, at udtrykket fortæller det rigtige.

Hjemmesider fra A-Z

Alle virksomheder eller organisationer skal naturligvis have en hjemmeside, således at man er synlig på nettet. Det er lige så naturligt, som at vi har et hus at bo i med en adresse og et husnummer på fronten. Her bor vi. En hjemmesides funktion kan være alt fra et visitkort online, en udvidet brochure, et funktionelt site med bookingsystem eller anden funktionalitet – til en webshop, hvor hjemmesiden er virksomhedens egentlige omdrejningspunkt. Kontakt mig og få en fast pris, der kun kan overraske positivt.

Enkeltstående opgaver – til tryk og web
Kun 550 kr. / timen

Uanset om du har brug for en brochure, en folder, bannere til onlinekampagner, prislister, kommunikation på SoMe, kataloger, salgsmapper, tekstarbejde, årsrapport, løsblade, produkt- eller konceptudvikling eller andet materiale, kan jeg hjælpe dig. Jeg sørger for, at design og layout følger virksomhedens eller produktets grafiske identitet og spiller bold op ad strategien eller kampagnen – og målgruppen. Små og store opgaver. Til tryk og til web. Enkeltstående opgaver og sammenhængende kampagnearbejde.

Macintosh
18

Macs senere …

a
22

års erfaring

Kaffe Graficus
7665

kopper kaffe fortæret

Graficus Lyn
100

% engagement. Altid!

Kontakt Graficus

 

Kontakt mig på telefon 28 87 34 21 – eller via mail på mail@graficus.dk

 

Graficus Kommunikation
v/ René Sørensen
Kaløvej 27
DK-8543 Hornslet

Tlf. 28873421
mail@graficus.dk

Kontakt Graficus