Loader
 

Det laver Graficus

Fra grafisk design og lay-out over copywriting til konceptudvikling, markedsføring og kommunikationsstrategi. Kun 550,- kr. i timen – eller en fast pris på opgaver

Jeg arbejder med stort set alt indenfor kreativ kommunikation, copywriting, grafisk design og markedsføring. Store og små opgaver. Vidtløftig idéudvikling, tekstarbejde, grafisk konceptualisering, lay-out, historiefortælling, kampagner, fotografering, videoredigering og meget, meget mere. Jeg har mere end 20 års erfaring med alle mulige kommunikationsopgaver. Du kan se et lille udpluk af de opgaver, jeg bl.a. har arbejdet med i menupunktet ‘Portefølje’.

 

SE PORTEFØLJE

 

Billede af computertastatur

 

Jeg laver bl.a.:

 

Grafisk design og lay-out

Foldere, brochurer, bøger, magasiner, hand-outs, visitkort, brevlinier, årsrapporter m.v.

Jeg arbejder både som layouter i en allerede etableret grafisk identitet, eller som grafisk designer, der udarbejder visuelt koncept og komunikationsplatform / markedsføringsplatform – eller jeg kan være med til at starte opgaven fra grunden i forhold til målgrupper, målsætninger, budskaber, copywriting, strategi osv.

 

Copywriting / Tekstarbejde

Rene tekstbaserede opgaver: Pressemeddelelser, kommercielle tekster, interviews, politisk kommunikation, strategisk tekstarbejde, tekster til hjemmesider, nyhedsbreve, brochurer, annoncer m.v. Også manuskripter til tv- og radioreklamer.

 

Web-design

Jeg laver hjemmesider i WordPress. Design og programmering. Er der særlige ønsker og krav til programmeringen, benytter jeg mig af underleverandør i forbindelse med kodningen.

 

Annoncer og annoncekoncepter

Annoncer som et led i den generelle markedsføring, online såvel som offline. Trykte annoncer, Facebook-annoncer, banner-reklamer m.v.

 

Sociale medier / SoMe

Facebook, Instagram og YouTube er blevet vigtige kanaler til såvel kommunikation som annoncering.

 

Nyhedsbreve og e-mail markedsføring

Jeg kan sætte jeres nyhedsbreve op – og også stå for udsendelsen. E-mailmarkedsføring spiller ofte sammen med en strategisk indsats på sociale medier.

 

Online kampagner

Bannerkampagner, Facebook-annoncering, remarketing m.v. Også erfaring med kampagneeksekvering fra ad server.

 

Foto og video

Produktfotografering såvel som fotografering til konferencer, kongresser og andre events. Fotografering i forbindelse med konceptudvikling. Desuden laver jeg kortere film: Præsentationer af produkter, testimonials samt kortere reklamefilm.

Se eksempler på film på min YouTube kanal her.

 

Konceptudvikling / Kampagner / Content marketing

Produkt- og emballagedesign og/eller det markedsføringsmæssige univers, som produktet skal kommunikere inden for rammerne af.

 

Musik og lyddesign

Mange produktioner og meget branding og awareness er flyttet online i form af små film. Ofte har man brug for underlægningsmusik og lydeffekter for at understrege og understøtte budskabet. Jeg laver både kompositioner og lyddesign til diverse produktioner.

 

Speaks

Jeg har erfaring med speak af både tv- og radio-reklamer.

 

Strategisk kommunikation / markedsføring

Strategisk kommunikation eller markedsføring starter som regel med at stille de dumme spørgsmål. Hvor skal vi hen? Hvem er det, vi gerne vil italesætte? Hvilke medier? Hvad er det for en forandring, vi gerne vil skabe? Svarene kunne fx være: Få flere deltagere, udbrede en bestemt holdning, samle opbakning til en sag, få flere kunder – eller sælge flere varer til de allerede eksisterende.

Portefølje

Et lille uddrag af de mange kommunikationsopgaver, jeg har løst.

Se mere undermenupunktet ‘Portefølje’.

SE PORTEFØLJE

Kontakt Graficus

 

Kontakt mig på telefon 28 87 34 21 – eller via mail på mail@graficus.dk

 

Graficus Kommunikation
v/ René Sørensen
Kaløvej 27
DK-8543 Hornslet

Tlf. 28873421
mail@graficus.dk

Kontakt Graficus